ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα

Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Hot
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
Airpop Active Μαύρη Πράσινη Μάσκα
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
  • Μοντέλο: Active
59,52€
Χωρίς ΦΠΑ: 48,00€
*στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Έχει σχεδιαστεί για να κινείται μαζί σας. Η κατασκευή Airknit προσφέρει προηγμένη άνεση, ανώτερη αναπνευσιμότητα και ελαφριά προστασία. Το πιο προηγμένα τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά υλικά που δημιουργήθηκαν ποτέ για μια μάσκα. Συγκεκριμένες ζώνες υψηλής ροής αέρα που καθίστανται δυνατές μέσω ενός συνδυασμού μηχανικής πλέξης και συμπιεστικής διαμόρφωσης. Το αποτέλεσμα είναι ελαφρύτερο βάρος μάσκας και μάσκες που αναπνέουν καλύτερα από ποτέ.

Περιλαμβάνει 4 φίλτρα αντικατάστασης.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΉ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Καινοτόμος σχεδιασμός με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Με πατενταρισμένη στεγανοποίηση 360 μοιρών, απαλή μεμβράνη ιατρικού τύπου και υπέρ-ελαφριά κατασκευή. Τα φίλτρα της μάσκας Active εφαρμόζουν και στεγανοποιούν το περίγραμμα του προσώπου σας. Ο σχεδιασμός διατηρεί το σχήμα και την εφαρμογή του όταν τοποθετηθεί στο προ-διαμορφωμένο κέλυφος Airknit. Συνοδεύεται από ρυθμιζόμενα λαστιχάκια αυτιών για ιδανική εφαρμογή σε κάθε πρόσωπο.

>99% Αποδοτικότητα

ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ | Σε μία μάσκα συνδυασμός αναπνευστικού συστήματος και προστασίας με τη χρήση φραγμού! 99,3% φίλτρανση σωματιδίων (PFE) και 99,9% φίλτρανση βακτηριδίων (BFE) καθώς και ανθεκτικότητα στα υγρά. Υπερβαίνει τις κατευθυντήριες γραμμές του προτύπου CWA 17553:2020 της ευρωπαϊκής κοινότητας για καλύμματα προσώπου.

Απαράμιλλη αναπνευσιμότητα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ | Η μοναδική μας τρισδιάστατη δομή δημιουργεί έναν θόλο με αέρα που κάνει εύκολη την αναπνοή με τη μάσκα στο πρόσωπο. Εφοδιασμένη με υλικά χαμηλής αντίστασης, η μάσκα Active προσφέρει απεριόριστη ροή αέρα για εύκολη αναπνοή.

Ιδιότητες που απαντώνται μόνο στην AirPop:

ΑΠΑΛΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ 360° | Διπλή μεμβράνη ιατρικού τύπου που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, υγιεινή, λεπτή, εύκαμπτη & απαλή στο δέρμα, για συνεχή άνεση.

ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ | Ο επαναστατικός και εύκαμπτος σκελετός του πλαισίου κρατά το φίλτρο ανοικτό σε σωστό σχήμα όταν τοποθετείται στο εξωτερικό κέλυφος και ενισχύει τη δομική ακεραιότητα του φίλτρου.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΕΡΟΔΟΜΗΣ | Καινοτόμος θολωτός σχεδιασμός που κατασκευάστηκε για ιδανική ροή αέρα. Το τρισδιάστατο σχήμα εξέχει από το πρόσωπο για να δημιουργήσει έναν θόλο με καθαρό αέρα και ισορροπημένη κυκλοφορία του αέρα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ AIRKNIT | Κατασκευασμένο με ένα εξωτερικό κέλυφος το οποίο είναι εύκαμπτο και δυνατό, απαλό αλλά και ανθεκτικό. Το μαλακό κέλυφος είναι ανθεκτικό στην υγρασία, το νερό και την τριβή.

40 ώρες Χρόνος χρήσης | Έχει σχεδιαστεί με φίλτρα αντικατάστασης για συνολική χρήση μίας εβδομάδας ή όχι περισσότερο από 40 ώρες.

Με το καινοτόμο τρισδιάστατο σχήμα αεροδομής, λειτουργία απομάκρυνσης υγρασίας, και ανώτερη αναλογία βάρους-άνεσης η μάσκα Active έχει σχεδιαστεί ειδικά για δραστηριότητα υψηλών εντάσεων. Σχεδιασμένη για ιδανική ροή του αέρα με τρισδιάστατο σχήμα που εξέχει από το πρόσωπο και δημιουργεί έναν θόλο με καθαρό αέρα και ισορροπημένη κυκλοφορία του αέρα.

Το ανταλλακτικό φίλτρου εμποδίζει τα βακτηρίδια, τη σκόνη & τα σωματίδια με ηλεκτροστατικά φορτισμένες, διπλές στρώσεις νανοϊνών TorayMicron στον πυρήνα. Η μοναδική εξωτερική στρώση προστατεύει από ατμοσφαιρικούς ρύπους, και η εσωτερική στρώση παρέχει ένα υποαλλεργικό περιβάλλον φιλικό προς το δέρμα.

Χαρακτηριστικά και Λεπτομέρειες

    Μαλακό και ανθεκτικό κέλυφος.
    Airknit Ανταλλακτικό φίλτρου Ρυθμιζόμενα λαστιχάκια αφτιών.
    ΑΠΑΛΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ 360°
    Υλικά: πλεκτό ζακάρ, πολυεστέρας, πολυπροπυλένιο και θερμοπλαστικό ελαστομερές.
    Αποτελεσματικότητα φίλτρανσης: 99,3% των σωματιδίων και 99,9% των βακτηριδίων.
    Διάρκεια ζωής: Το υλικό του φίλτρου είναι αποτελεσματικό για έως και 40 ώρες συνολικής χρήσης.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Περισσότερες πληροφορίες για τα Cookies δείτε εδώ Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστοτόπου μας.